25.3.23

🛎️Інформація від Енергодарського інституту державного та муніципального управління ім. Р. Хеноха для енергодарців-абітурієнтів та їх батьків:

➡️Енергодарський інститут державного та муніципального управління ім. Р. Хеноха, який тимчасово переміщений до м. Запоріжжя (вул. Жуковського 70-Б), продовжує свою освітню діяльність згідно ліцензії Міністерства освіти і науки України та видає дипломи державного зразка. 

Наразі заклад освіти готується до прийому нових студентів.
Ви можете отримати консультації щодо вступної кампанії, умов прийому на базі 9 та 11 класів, диплому кваліфікованого робітника, молодшого спеціаліста, бакалавра, магістра тощо.
Телефон для довідок +380508431824

❗️Важливо❗️
Звертаємо увагу, що в захопленій будівлі інституту в Енергодарі колоборанти намагаються створити фейковий "филиал мелитопольского университета". Тому будьте обережні та не дайте зрадникам ошукати себе чи ваших дітей. Папірці-«дипломи», які вони можуть пропонувати, не визнаються жодною країною.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

📣ВСТУП- 2023 🎓👨‍🎓 📍Якщо ти креативний, амбітний, цілеспрямований, наполегливий та хочеш реалізувати себе у сфері машинобуду...