20.2.23

Василівське районне управління поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області оголошує відбір кандидатів на навчання за денною формою до вищих навчальних закладів із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських. 

Перелік закладів вищої освіти: Національна академія внутрішніх справ      (м. Київ, м. Івано-Франківськ); Харківський національний університет внутрішніх справ (м. Львів, м. Кременчук); Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ (м. Дніпро); Львівський державний університет внутрішніх справ (м. Львів); Одеський державний університет внутрішніх справ (м. Одеса); Донецький державний університет внутрішніх справ (м. Кривий Ріг, м. Кропивницький).

Для оформлення особової справи кандидата на навчання необхідно особисто подати online заяву на офіційному веб-сайті http://osvita.np.gov.ua та отримати наступну інформацію: ознайомитися з напрямками підготовки за спеціальностями та спеціалізаціями; дізнатися про умови вступу та вимоги до кандидатів на навчання.

За більш детальною інформацією звертайтеся до працівників підрозділу кадрового забезпечення Василівського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області за телефонами: (098) 548-83-41, (099) 281-28-68, (099) 785-18-57.   


Комментариев нет:

Отправить комментарий

📣ВСТУП- 2023 🎓👨‍🎓 📍Якщо ти креативний, амбітний, цілеспрямований, наполегливий та хочеш реалізувати себе у сфері машинобуду...